Hellenic PSK Club - HPC

Η δημιουργία της Ελληνικής Λέσχης PSK. Hellenic PSK Club ή HPC εν συντομία, είναι πλέον γεγονός! Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στην Ελληνική Λέσχη PSK, δεν έχει παρά να επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα της λέσχης μας στη διεύθυνση,


Η Ελληνική Λέσχη PSK δεν είναι προσωπική, αλίμονο άλλωστε αν οι λέσχες ήταν προσωπικές! Πίσω από το όλο εγχείρημα βρίσκεται μια ομάδα ραδιοερασιτεχνών από πολλά σημεία της Ελλάδας, που τους συνδέει το ίδιο πάθος. Αυτό για τη ψηφιακή διαμόρφωση PSK. Το μόνο όμως που έλειπε, ήταν...
η συνεύρεση όλων αυτών, κάτω από την ίδια στέγη. Δηλαδή σε μια λέσχη. Όπερ και εγένετο.

Την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011 ανακοινώθηκε και επίσημα η δημιουργία της Ελληνικής λέσχης PSK και όπως είναι αντιλαμβάνεστε αυτή θα ορίσουμε ως την μέρα ίδρυσης της Λέσχης.

Όπως έγραψα και πρωτύτερα, η λέσχη μας δεν είναι προσωπική. Πίσω από την ονομασία υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα που προσφέρει τα μέγιστα για να αποφέρει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Συνήθως καλούνται ως οι αφανείς ήρωες. Ποιοι είναι όμως αυτοί; Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη λέσχη και εργάζεται, αποτελείτε από τους:

Α/Μ
CALL - ΟΝΟΜΑ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ - ΘΕΣΗ
HPC# 001
SV1CDY Γιώργος
Οργάνωση, Promotion, Δημόσιες Σχέσεις
HPC# 010
SV1OAN Αντώνης
Web & Logo Designer, Hosting - Programmer
HPC# 021
SV1GSU Κώστας
τον περιμένει ‘τρέξιμο’ και δεν το ξέρει ακόμα!!!
HPC# 027
SV1JGX Μάνος
Contests Manager and Checker
HPC# 002
SV2FLQ Αντώνης
Αρμόδιος Μακεδονίας, εκτός Θράκης
HPC# 004
SV4ILY Γιώργος
Αρμόδιος Θεσσαλίας
HPC# 005
SV5BYR Μιχάλης
Αρμόδιος Δωδεκανήσων
HPC# 006
SV6CZR Δημήτρης
Αρμόδιος Ηπείρου
HPC# 007
SV7BOT Κώστας
Αρμόδιος Θράκης
HPC# 035
SV7BVM Σταύρος
Award & Certificate Designer


Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν και εξακολουθούν αδιάκοπα να το κάνουν αυτό και όλους όσους έχουν προσφέρει στη διάδοση της λέσχης, είτε αναρτώντας σχετικά άρθρα στις ιστοσελίδες και τα ιστολόγια τους, είτε το λογότυπο σκέτο, είτε κάνοντας ένα απλό τηλεφώνημα σε κάποιον φίλο τους, για να τον προκαλέσουν και αυτόν. Όπως μπορεί ο καθένας με τον τρόπο του. Μπράβο σας παιδιά!
Επίσης σε όλους όσους έχουν δείξει τη προθυμία να προσφέρουν και είναι αρκετοί πιστέψτε με! Ο καλός λόγος τις περισσότερες φορές είναι αρκετός!

Ένα σημείο στο οποίο θα ήθελα να σταθώ και που πραγματικά μας εντυπωσίασε όλους, ήταν η ανταπόκριση των συναδέλφων σε αυτό το εγχείρημα. Πρέπει να ομολογήσω ότι η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία!!! Εξήντα εγγραφές, σε διάστημα μόλις τριών ημερών!!! Τον στόχο που είχαμε θέσει όχι μόνο τον φτάσαμε αλλά τον ξεπεράσαμε και μάλιστα με ταχύτητα … G
Αυτό όμως το γεγονός μας τονίζει την αναγκαιότητα για περισσότερη υπευθυνότητα και όσο το δυνατόν τελειότερη οργάνωση. Ελπίζουμε πως θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και πως αυτό που χτίζουμε, όλοι μαζί αυτή τη στιγμή, θα αποτελέσει το ‘σπίτι’ των φίλων του PSK.

Πολλά 73,
SV1CDY
Γιώργος Ορφανός
HPC #001

Δεν υπάρχουν σχόλια: