TRIATHLON DX Contest

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία ενός νέου Ελληνικού contest: το Triathlon  DX  Contest.
Όλα άρχισαν τον Αύγουστο του 2011, όταν ο Μιχάλης SV5BYR, συνέλαβε την ιδέα. Το όραμα άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά τον Δεκέμβριο του 2011, όταν μια παρέα Ελλήνων ραδιοερασιτεχνών έγιναν κοινωνοί αυτής της ιδέας και άρχισαν να συζητούν για τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού.
Σήμερα ανακοινώνουμε επίσημα τον διαγωνισμό, καλώντας, αφενός τους προγραμματιστές να προσαρμόσουν τα προγράμματά τους αφετέρου όλους εσάς να τον αγκαλιάσετε και να βοηθήσετε στην επιτυχή διεξαγωγή του.
Ο διαγωνισμός θα διεξάγεται...
 το πρώτο Σάββατο του Φεβρουαρίου κάθε τρέχοντος έτους, θα έχει διάρκεια 24 ώρες και θα αναπαριστά πιστά το αγώνισμα Τρίαθλον. Το αγώνισμα Τρίαθλον αποτελείται από 3 διαφορετικά αθλήματα: Κολύμβηση, Ποδηλασία, Τρέξιμο. Τα αθλήματα γίνονται σε διαδοχική σειρά δίχως διακοπή και νικητής είναι αυτός που συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία και στα τρία. Έτσι θα είναι και ο διαγωνισμός μας, με τη διαφορά ότι τα τρία αγωνίσματα θα είναι: RTTY, SSB και CW σε διαδοχική σειρά φυσικά.  Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά αυτού του διαγωνισμού, αφού τα τρία modes ακολουθούν το ένα το άλλο και δεν εναλλάσσονται. Ως αποτέλεσμα αυτού, να μην μπορεί κάποιος να κερδίσει το διαγωνισμό παρά μόνο αν συμμετάσχει και στα τρία modes. Ο πρώτος διαγωνισμός θα γίνει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013. Από την άλλη κι αφού μιλάμε για Ελληνικό contest, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνία με Ελληνικούς σταθμούς

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε το εξαιρετικό δώρο για το νικητή, που θα είναι 10ήμερη φιλοξενία για 2 άτομα σε ξενοδοχείο της Ελλάδας!!! 

Μάλλον θα είναι το πρώτο contest παγκοσμίως που το έτερον ήμισυ, θα μας παροτρύνει για μεγαλύτερη συμμετοχή αντί να γκρινιάζει όπως συνήθως… 

Περιισότερα εδώhttp://triathlon-dx-contest.blogspot.com 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: